Casalo

PROJEKT

Casalo är specialiserade på skräddarsydda inredningslösningar inom belysning, bild och textil. Vi samarbetar med professionellt verksamma inom inredning såsom inredare, arkitektbyråer och designbyråer.

 

Vi arbetar lösningsorienterat för att tillmötesgå kundbehov där vi sätter stort värde på både hög kvalitet och hög designfaktor. Vi har egen produktion samt breda inköpskanaler och ett utarbetat logistiknät som innebär en hel del fördelar för våra kunder. Vi kan erbjuda bra priser på både stora och små serier och vi kan erbjuda korta leveranstider, ON TIME!

 

 

PRODUKT & PROCESS

BELYSNING

Vi har egen produktion av lampskärmar och belysningskonstruktioner där vi levererar efter de flesta önskemål och idéer i olika former och material. Vår absoluta specialitet är lampskärmar i stora dimensioner för offentliga miljöer. Läs mer om stora lampskärmar för projekt här.

INREDNINGSTEXTIL

Vi har ett unikt erbjudande där vi använder oss av olika textiltryck för att skapa unika textilkollektioner. Vi har även en komplett produktion och sömnadsservice för inredningstextil bl.a. gardin, textiltavlor och ljudabsorbenter. Vi arbetar både med vår egen linnekollektion men även med andra tygkollektioner, helt efter kundens specifika behov.

TAVLOR

Vi erbjuder helhetslösningar inom väggsmyckning från unika kollektionskoncept, till print och inramning. Vi erbjuder en mängd olika tryckmaterial och trycktekniker och allt levereras komplett och färdigt för upphängning direkt till kund eller projektplats. Se smakprov från vårt bildgalleri här.

PROJEKTSTÖD

Vi erbjuder tjänster inom inredningsprojekt som t.ex. behovsanalys, framtagning av konceptkollektioner, distribution och projektledning. Vi kan även vara med som en partner i ett projekts förstadier och därmed hjälpa våra kunder att ta fram en unik design och ett erbjudande som särskiljer sig och som därmed inte direkt går att jämföras på marknaden.

2022 Casalo

|

UNIK INTERIÖR

|

info@casalo.se